Meghan Markle iznenadila izborom cipela

Vojvotkinja od Sussexa krenula je s obavljanjem novih kraljevskih obaveza koje joj je ove sedmice dodijelila kraljica.

Kensingtonska palača je u utorak objavila službeno priopćenje u kojem stoji da Meghan Markle preuzima dvije dužnosti od kraljice Elizabete II. – brigu o Nacionalnom kazalištu i Udruzi Sveučilišta Commonwealtha, kao i da postaje kraljevska pokroviteljica organizacije za dobrobit životinja The Mayhew te humanitarne udruge Samt Works koja pomaže pronaći posao nezaposlenim i ugroženim ženama.

Upravo ovu zadnje navedenu organizaciju je Meghan posjetila već danas te nas oduševila svojim outfitom za tu prigodu, a posebice izborom cipela.

Čim je iskoračila iz automobila, sve poglede ukrale su njene crno-bijele salonke u stilu Cruelle DeVille koje su podigle neutralni ostatak outfita. Riječ je o cipelama brenda Gianvito Rossi koje, kako piše Harper’s Bazaar, Meghan ima već godinama te se njima, dok se još nije udala za princa Harryja, hvalila i na svojem Instagramu.

Salonke, koje osim upečatljivog printa krase i prozirni detalji, vojvotkinja je iskombinirala s crnom trudničkom haljinom brenda Hatch i bež kaputom modne kuće Oscar de la Renta te zanimljivim naušnicama brenda Kimai, a u ovom besprijekornom izdanju je ženama iz udruge Smart Works dala i nekoliko modnih savjeta o odijevanju za poslovni razgovor, prenosi sa Harper’s Bazaara Index.hr.

Žene.ba