Modni dvoboj: Taylor Swift vs. Irina Shayk

Poznati Versace uzorak u nadolazećoj sezoni moći ćemo vidjeti u raznim varijantama. No, nama su za oko zapele jedinstvene kombinacije pjevačice Taylor Swift i supermodela Irine Shayk. Irina se pojavila u klasičnom crno-bijelom kompletu sa zlatnim uzorkom koji podsjeća na dizajn koji su popularizirali supermodeli 90-ih, dok se Taylor pojavila u odijelu u duginim bojama s istim uzorkom.

 

 

Za opuštanje na plaži Irina je odabrala svileni Versace komplet s čipkastim zlaćanim detaljima, koje se sastoji od crop topa i mini suknje. Slavna je manekenka svoj outfit upotpunila crnim sunčanim naočalama, zlatnim nakitom i velikom bucket torbom – također iz linije Versace.

 

 

S druge strane, Taylor Swift sinoć je primila svečanu nagradu Teen Icon na Teen Choicedodjeli nagrada, a nominirana je u još nekoliko kategorija. Za tu je priliku obukla Versace bodi, kratke hlače i sako koje je uparila sa crvenim cipelama Kat Maconie. Cijelo odijelo dizajnirano je u duginim bojama preko kojih se pojavljuje ikonički Versace uzorak.

 

Elle.hr