Muškarci u ovim horoskopskim znakovima su nepopravljivi romantičari

Ako vas je iskustvo naučilo da muškarci ne mogu biti romantični, onda još niste naletjeli na frajera rođenog u pravom horoskopskom znaku.

Muškarci u ova tri znaka zodijaka pretvorit će vam život u romantični film:

Ribe

Slatki i mazni – tako bi se najkraće mogli opisati muškarci rođeni u znaku Riba s kojima vam u vezi sigurno neće nedostajati nježnih riječi i dodira. No od njih nemojte očekivati velike romantične geste jer su po prirodi sramežljivi i ne vole pompu. Muškarci Ribe šarmirat će vas spontanim romantičnim potezima kod god im se za to ukaže prilika.

Lav

Za razliku od Riba, muškarci rođeni u znaku Lava ne zadovoljavaju se sitnicama i, kada je u pitanju romantika, vole pretjerivati. Spremni su na sve kako bi iznenadili voljenu osobu, ali velike romantične geste očekuju i zauzvrat.

Bik

Bikove smo ostavili za kraj jer su romantičniji od svih znakova zodijaka pa tako i od prethodno spomenutih. Oni su rođeni emotivci i pjesničke duše koji nemaju problema ni s pokazivanjem ni s izražavanjem svojih osjećaja te su skloni ponašati se kao frajeri iz romantičnih filmova. Jedno je sigurno – romantike vam uz muškarca Bika neće nedostajati, no pitanje je možete li je podnijeti u tolikoj mjeri.

Index.hr