Najbolje od sandala na blok petu ove sezone

Vjerujemo da vam prva asocijacija na visoke pete nije udobnost, no ne treba biti tako, poslušajte sretnu vijest! Možete imati najbolje od oba svijeta – eleganciju i duge noge koje vam omogućavaju visoke pete, te udobnost i stabilnost ravnih cipela. I ne, ne mislimo na tenisice na petu. Pa kako je to onda moguće?
Odgovor je – blok peta!

Kako se trendovi uglavnom ciklički ponavljaju, žene u tankim potpeticama nose se s nestabilnim hodom i uganutim gležnjevima, željno iščekujući trenutak kad će se blok peta opet vratiti u modu. Kao što ste vjerojatno već pretpostavile, živite u sretnom trenutku i takva peta je već nekoliko sezona veliki hit, a kako stvari stoje, izgleda da će još neko vrijeme biti. Zahvaljujući blok peti, možete zaboraviti na nepotrebne neugodne situacije poput one kad vas noge previše bole da biste mogle plesati na vjenčanju od prijateljice jer ste kupile neudobne cipele s opravdanjem da će za sjedenje sigurno biti ok ili one kad vam peta zapne u ulično popločenje i uzrokuje senzacionalan pad i potencijalne ozljede.

View this post on Instagram

We made it, Couture marathon completed

A post shared by Evangelie Smyrniotaki (@styleheroine) on

Ne morate više raditi kompromise između komfora i stajlinga kojim ste zadovoljni te ako već niste, bezbrižno možete uvesti visoke pete i u svoje svakodnevne kombinacije.
U galeriji u nastavku vam donosimo neke od naših omiljenih modela sandala na blok petu, a vama preporučujemo da napravite mjesta u ormaru za jedne upravo takve cipele i vjerujemo da ćete biti same sebi zahvalne.

Elle.hr