Najljepši modeli pidžama u kojima ćemo dočekati zimu

Temperature su iznadprosječno visoke za ovo doba godine, no mi sanjarimo o zimskim noćima uz omiljeni napitak i neizostavne tople pidžame. Nakon cjelodnevnog jurcanja po gradskim ulicama dolazak u dom predstavlja ‘onaj’ dugo iščekivani trenutak – presvlačenje u pidžamu. Iako su hladni mjeseci tek u dolasku, pripremanje atmosfere za nadolazeću sezonu praznika, blagdana i kućnih okupljanja već je počelo. Druženja s prijateljicama ove godine podižemo na novu razinu i vikendima organiziramo pidžama partyje u neodoljivim modelima omiljenih brendova. Osim toga i sezona darivanja se bliži, a pidžame u lijepim pakiranjima uvijek su rado viđeni poklon.

Mogućnosti su brojne, kombiniranje kućnih ogrtača sa svilenim spavaćicama, dvodijelnim pamučnim pidžamama i kombinezonima uz odgovarajuće tople papuče odijevanje prije spavanja čini posebnim ritualom. Na policama popularnih prodavaonicama donjeg rublja već su osvanule prve pidžame zimskih kolekcija iz kojih nećemo izlaziti cijele zime. Koji komadi su predmet žudnje i u njima ćemo dočekati zimu, pogledajte u nastavku.

PIDŽAME U KOJIMA ŽELIMO PROVESTI CIJELI DAN

Dobar i kvalitetan san bolji je u udobnosti meke pidžame. Grijanje u stanovima zgrada i kuća tijekom hladnih noći često je uključeno, stoga je potrebno obratiti pozornost na odabir materijala. Ono čemu se posebno veselimo na kraju radne sedmice je vikend kada se možemo opustiti i uživati. Gledanje filma i čitanje knjige u kućnom ugođaju još je ljepše kada se zaogrnemo finim materijalima poput pliša i frotira. U posljednje vrijeme elegantne svilene pidžame su prešle granicu loungewear odjeće i postale moderni klasik. One dvodijelne, finog pamuka idealne su za sve one kojima je udobnost na prvom mjestu. Kratke spavaćice od svile i satena posebno su zavodljive ako ih nosite s pripadajućim ogrtačem i papučama. Uskakanje u popularni onesie kombinezon nakon napornog dana pruža maksimalnu ugodu i toplinu koju očekujemo od pidžame. Pidžame su zamijenile trenirke i postale omiljeni favorit za izležavanje po kući.

Yamamay

Yamamay

Yamamay

Intimissimi

Intimissimi

Oysho

Oysho

Oysho

Oysho

 

Victoria’s secret

Victoria’s secret

Victoria’s secret

Palmers

Palmers

Palmers

Palmers

Palmers

Palmers

Palmers

Palmers

Palmers

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Oysho

Oysho

Oysho

Oysho

Women’secret

Women’secret

Women’secret

Women’secret
Journal.hr