Najpopularniji ljetni modeli koji nose bestseller status

Tajna savršene garderobe koja nudi bezbroj različitih kombinacija krije se u spoju modnih klasika, jednostavnih basic modela i novih trendova. Spojeni zajedno, oni stvaraju jednostavne dnevne, cool ležerne i zavodljive večernje kombinacije za svaku priliku i sezonu. Ljetna sezona, sasvim očekivano, u modni je svijet unijela raskoš trendova, boja, uzoraka i detalja. U bezbroj različitih modela koje krase efektan izgled i šarmantni karakter, tek nekoliko njih zasluženo nosi bestseller status.

Najbolji odjevni komadi koje možete dodati u svoju ljetnu garderobu istovremeno nose jednostavnost basic krojeva, eleganciju klasika i efektan izgled najnovijih trendi komada što ih ističe kao najsvestraniji izbor vrijedan investicije.

@collagevintage

NAJPOŽELJNIJI KOMADI ZA LJETO 2019.

Nekoliko novih trendi komada koji odgovaraju našem stilu i karakteru bez sumnje su jedan od najboljih modnih trikova koji će u trenu osvježiti našu garderobu i začiniti svaku kombinaciju. Najnoviji modni trendovi i it komadi oni su koji će prvi privući našu pažnju na policama omiljenih modnih dućana i tijekom pregledavanja najpopularnijih web trgovina. Ipak, upečatljivi odjevni komadi i modni dodaci nerijetko dolaze s rokom trajanja od jedne sezone zbog čega ćemo uvijek tražiti spoj trendi silueta i neutralnih boja ili jednostavnih modela i raskošnih detalja, uzoraka i boja.

U koje komade se zapravo isplati investirati jer ćemo im se rado vratiti i sljedeće godine? Luksuzna web trgovina Net-a-porter istaknula je bestsellere vrijedne pažnje koji donose savršeni spoj klasičnog i modernog s dodatkom efektnih trendova.

Loewe
Veja
J.Crew
Saint Laurent
Doen
Anine Bing
Loewe
Saloni
Hunza G
Orseund Iris
RIXO
Ulla Johnson
Sleeper
Mara Hoffman
Lisa Marie Fernandez
Ganni
Castaner
Anine Bing

Self-Portrait