Najposebnije crne haljine koje možete dodati u jesensku garderobu i nositi uvijek i svugdje

Usprkos jednostavnosti crne boje, haljina obojena omiljenom neutralnom nijansom uvijek stvara upečatljiv look koji nikad ne prolazi nezapaženo. zbog čega je mala crna haljina kroz desetljeća zadržala status ultimativnog klasika u modnom svijetu. U klasičnim krojevima, neobičnim siluetama i modelima koje krase najnoviji trendovi, crna haljina svake sezone suvereno vlada modnom scenom. Nakon što je ljeto unutar naših ormara istaknule nježne pastelne i upečatljive jarke boje te razigrane uzorke, a crni klasik zamijenilo onim u bijeloj boji, crna haljina vraća se u našu garderobu s prvim jesenskim danima kao jedan od ključnih komada i kao savršeni izbor za ležerni, formalni i party look.

@tineandreaa

MALE CRNE HALJINE ZA JESENSKE DANE

Unutar jesenskog ormara, crna haljina još jednom će odigrati ulogu jednostavnog i svestranog komada prilagodljivog svakom stilu i svakoj prilici.

H&M

Nova sezona donijela je nekoliko novih varijacija na temu omiljenog klasika koji krasi status najbolje prijateljice u svakom ormaru, a trendi modeli male crne haljine istaknuli su se kao jedan od najpoželjnijih komada u baš svakoj high street kolekciji za jesen. Dok je asimetrija unutar jednostavnih krojeva stvarala minimalističke modele lišene monotonije, sjaj satena i raskoš čipke iz male crne haljine izvukli su upečatljivo i dramatično lice. Slip silueta naglasila je suptilni seksipil skriven u svakoj crnoj haljini, dok su midi i maxi siluete spojene s klasičnim wrap i košulja krojevima donijele savršeni odgovor na izazov dnevne uniforme primjerene za svako poslovno okruženje i nepredvidljive dane.

Iako su se novi trendovi poigrali s klasičnom malom crnom haljinom i u potpunosti transformirali njezin izgled, oni su istovremeno zadržali onu prepoznatljivu dozu elegancije zbog koje joj se uvijek vraćamo.

@brittanybathgate

Najefektnije modele među kojima ćete bez sumnje pronaći savršeni model za svoju jesensku garderobu i nositi ih uvijek i svugdje, izdvojili smo u nastavku.

Massimo Dutti
Mango
Mango
Mango
H&M
H&M
Valentino
Remain Birger Christensen
BITE Studios
Maticevski
Uterque
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Twinset
Twinset
Twinset

Journal.hr