Najudobnije trendi cipele koje ćete pronaći u svakoj jesenskoj kolekciji

Prve jesenske kolekcije najavile su novu sezonu ispred nas i označile početak velike transformacije naše garderobe. I dok su kolekcije modnih kuća, dizajnera i high street brendova već istaknule neke nove trendove koji će osvježiti naš proljetni look, ljetne favorite u našim će ormarima uskoro zamijeniti jesenski klasici i basic modeli koji će biti nezaobilazan dio naše proljetne garderobe i savršeni početak svake jesenske kombinacije. Kao jedna od prvih i ključnih promjena na početku transformacije ljetne u jesensku garderobu istaknut će se ona na polici s cipelama gdje će naš omiljeni par sandale svoje mjesto ključnog modela cipela prepustiti jednako elegantnim i svestranim, ali bitno zatvorenijim cipelama.

NAJPOŽELJNIJE CIPELE ZA JESENSKE KOMBINACIJE

Elegantne i jednostavne crne gležnjače s povišenom, ali stabilnom i udobnom block potpeticom istaknut će se kao najpoželjniji i najsvestraniji model cipela u jesenskoj i zimskoj garderobi koji ćemo nositi od jutra do večeri, u ležernim, poslovnim i večernjim kombinacijama. Uz gležnjače, jesenska sezona je kao jedan od ključnih modela, osobito kada je riječ o poslovnom looku i elegantnim večernjim kombinacijama, uvijek isticala par crnih salonki s visokom potpeticom.

Ipak, nova sezona u središtu naše garderobe i jesenskog looka istaknut će novi it model koji će zadržati eleganciju salonki, ali u bitno udobnijem izdanju.

Mango

Između klasika i modnih trendova, crne loaferice početkom desetljeća vratile su se u modni svijet i istaknule kao jedan od najpoželjnijih it komada. Nakon Gucci loaferica koje su ponovno popularizirale taj klasičan model, crne loaferice svoje su mjesto pronašle u gotovo svakoj kolekciji kako na high end sceni, tako i na high streetu.

Jesenske kolekcije ponovno su istaknule crne loaferice kao jedan od najpoželjnijih modela cipela, a kao savršenu alternativu omiljenom klasiku u crnoj boji donijele su i modele u nježnim nijansama bež boje te životinjskim uzorcima. Najbolje modele iz aktualnih kolekcija izdvojili smo u nastavku.

Everlane
H&M
Mango
Massimo Dutti
Tods
Salvatore Ferragamo
Tods
Gabriela Hearst
Massimo Dutti
Giuliva Heritage Collaction
H&M
Gianvito Rossi
Mango
Salvatore Ferragamo
Chloe
Zara
Everlane
Uterqüe
The Row
H&M

Everlane
Journal.hr