Najženstveniji proljetni favoriti koje želimo u svojoj garderobi

Modno proljeće na policama omiljenih brendova počelo je nekoliko tjedana unazad, a i do službenog početka dijeli nas joše nešto više od sedmice dana. Ženstveni komadi nose se tijekom cijele godine, ali u proljeće izgledaju posebno dobro i uvijek nađu put do naših ormara kroz raskošne, romantične krojeve i divne tkanine.

Kao favoriti su se istaknule svilene bluze koje odlično izgledaju na traperice i ‘slingback salonke’ za svaki dan. Neizostavan cvjetni uzorak i šarmantne točkice prvi su vjesnici proljeća, a nose se na haljinama koje će osvojiti modne entuzijastice.

ŽENSTVENI KOMADI OVOG PROLJEĆA SU FAVORITI


Marame već neko vrijeme vladaju scenom modnih dodataka, najčešće se nose u kosi, oko vrata ili ležerno vezane za ručku torbe. U svakom slučaju to je jedan od nezaobilaznih komada koji podižu svaku kombinaciju na chic razinu. Kada spominjemo romantičan, prozračan, proljetni stil, ženstveni komadi su apsolutni imperativ i favorit ove sezone.

Trendove koji se sezonski mijenjaju teško je pratiti, a pogotovo trendsetericama koje uvijeke pokušavaju biti u korak s vremenom i u najpoželjnijim ‘it’ komadima. Svoju popularnost, čini se, nastavljaju u revijalnom tonu graditi i midi suknje, točnije plasirane i svilene midi suknje. Osim što su lepršave i ugodne idealne su za prve toplije dane uz gležnjače, balerinke i trendi tenisice, a uz ‘slingback’ salonke transformiraju kombinaciju u otmjeni outfit za izlazak.

Osvježenje garderobe pronašli smo u high street, ali i high end ponudi, pa će se ovisno o budžetu naći ponešto za svakoga. Razigrane osjećaje koji dolaze s prvim proljetnim zrakama sunca usmjerite na maštovite kombinacije i igru spojivog s naizgled nespojivim. Ženstveni komadi koje smo okupili ujedno su i bezvremenski klasici, pa koji su onda naši favoriti?

ROMANTIČNE BLUZE

H&M

Mango

Orseund Iris

PLISIRANE I SVILENE SUKNJE

ZARA

Christopher Kane

Stradivarius

MARAME

H&M

Gucci

Stradivarius

TOČKASTE I CVJETNE HALJINE

ZARA

RIXO

H&M

SLINGBACK SALONKE

Mango

Balenciaga

ZARA

Journal.hr