Neočekivana promjena: Katie Holmes oduševila novom frizurom

Glumica Katie Holmes većinu karijere imala je dugačku kosu koju je drastično skratila krajem 2017. godine.

Posljednjih godinu dana njegovala je takozvani lob, odnosno dugački bob, no sada se odlučila za promjenu. Glumica se na njujorškoj premijeri filma “The Irishman” pojavila s nikad dužom kosom koju je svezala u opušteni i niski konjski rep.

Nema sumnje da je Katie posegnula za ekstenzijama kako bi postigla ovaj look jer joj kosa ovoliko nije mogla narasti preko noći, a njezinu “tajnu” na Instagramu je otkrio i frizer koji je zaslužan za ovu frizuru, DJ Quintero.

“Od loba do kose koja seže do struka”, napisao je frizer u opisu fotke, a uslijedila je lavina komplimenata na račun novog izgleda glumice. Iako je riječ o privremenoj promjeni, mnogi su se složili kako s ovom frizurom 40-godišnja Katie izgleda i upola mlađe te da bi ponovno trebala pustiti kosu.

Osim frizurom, glumica je obožavatelje zadivila i stajlingom na premijeri.

Bijelu košulju s crnom baršunastom mašnom oko vrata iskombinirala je s prozirnom mrežastom suknjom modne kuće Marc Jacobs i crnim Manolo Blahnik salonkama ukrašenim kristalićima, a stajling je upotpunila jednostavnom clutch torbicom i upečatljivim smaragdnozelenim naušnicama.

Index.hr