Nicole Kidman neprepoznatljiva sa kratkom kosom na snimanju serije “Roar”

Nicole Kidman za ulogu u novoj seriji “ošišala” je svoje prepoznatljive duge, plave kovrče te je iznenadila obožavatelje objavivši fotografiju sa seta na Instagramu kojom je pokazala novu “pixie” frizuru.

U srijedu je zvijezda serije Big Little Lies objavila prvi izgled sa seta svoje predstojeće Apple TV serije “Roar” gdje izgleda potpuno neprepoznatljivo sa kratkom perikom.

Na fotografiji Kidman nosi plavi džemper dok pozira između kamiona i prikolica na travi i istovremeno rukom pokazuje na dugu koja se vidi u pozadini.

“Na setu”, napisala je u opisu fotografije, a u komentarima su obožavatelji pisali kako ne mogu vjerovati da je odsjekla prepoznatljive plave uvojke.

U predstojećoj seriji glumit će i Cynthia Erivo, Merritt Wever i Alison Brie, a zasnovana je na istoimenoj knjizi kratkih priča Cecelie Ahern.Format serije pratit će osam polusatnih epizoda, a svaka će biti ispričana iz ženske percepcije, navodi Daily Mail. Knjiga je zbirka od 30 kratkih priča koje detaljno opisuju različita iskušenja i nevolje u životu žena.

Kidman je u posljednje vrijeme bila posebno zauzeta, snimajući za Hulu seriju Nine Perfect Strangers početkom ove godine. Također je primijećena na snimanju novog biografskog filma Aarona Sorkina “Being The Ricardos”, u kojem glumi Lucille Ball zajedno s Javierom Bardemom, prenosi Klix.ba.

Žene.ba