Nije Meghan najgora! Kate i William su već u prvoj bračnoj noći prekršili kraljevsko pravilo

Vojvotkinja od Sussexa pod povećalom je otkako je stupila nogom u kraljevsku palaču. Mediji joj od tada samo zbrajaju prekršaje poput onog kad je pokazala ramena ili je sjedeći uz kraljicu prekrižila noge. Pa ipak, nije ona jedina u obitelji koja smatra da su pravila tu da se krše…

Kao članica kraljevske obitelji Meghan Markle morala je naučiti da uz povlaštenu titulu dolazi s mnoštvom pravila i tradicija. Ipak, nije ona jedina koja je zbog neiskustva napravila ‘krive’ korake, nego su buntovnici puno prije nje postali Kate Middleton i princ William. Oni su prekršili važnu kraljevsku tradiciju netom nakon prve bračne noći!

Po tradiciji kraljevski parovi odmah nakon vjenčanja napuštaju dvor odlazeći na medeni mjesec poslije službene proslave. No, vojvoda i vojvotkinja su se na tu naredbu jednostavno oglušili jer su bili umorni, pa su prvu bračnu noć odlučili su provesti u Buckinghamskoj palači.

William se vrlo hitno morao vratiti posao, a u tom razdoblju princ William je bio pilot hitne službe, a on je od trenutka kad se oženio morao usredotoči isključivo na svoje kraljevske dužnosti, no i tada je tražio da mu se ‘progleda kroz prste’.

Zapravo, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea  na privatni otok u Sejšelima otišli su desetak dana nakon vjenčanja.  William i Kate su tako razbili tu kraljevsku tradiciju, a na nju su se isto tako odlučili oglušili Meghan i Harry jer takva njihova odluka nije imala nikakve negativne posljedice.

Gloria.hr