Odsjesti na ovim mjestima znači osvojiti društvene mreže

Ako ste osoba koja voli dobru fotografiju i multimedojalni sadržaj dok putujete, onda vjerojatno već znate pravila. Važno je pronaći mjesto gdje se dobro osjećate, mjesto koje iz vas izvlači najbolje, na kojemu blistate od samopouzdanje i koje vam jamči odličnu i instagramabilnu pozadinu za vaše fotografije i videa kojima ćete osvojiti društvene mreže.

Zasigurno ste na Instagramu već uočili prokušana odmarališta i famozne hotele u kojima je nemoguće stvoriti loš i neatraktivan sadržaj, ali i uspomene koje ćete zauvijek ponijeti sa sobom. Fotogenična mjesta uvijek su dobra motivacija za putovanja. Od dizajna interijera do prekrasnog okruženja, teško ćete pronaći loš kut na mjestima koja vam donosimo u nastavku.

ISLAND HOUSES NA BALIJU

Ova zbirka prekrasnih vila u Seminyaku je samo još jedan dokaz zašto je Bali trenutno super vruća destinacija. ovdje osim što ćete si priuptiti kraljevski odmor, svaka će vam fotografija uspjeti, vi ćete zasjati poput vrhunskog top modela. raskošna priroda i egzotična arhitektura prilagođena uživanju, pretvorit će vaše putovanje u pravu bajku.

DUNMORE NA BAHAMIMA

Ovo super klasično odmaralište na Harbour Islandu, savršeno je mjesto za šetnju s obitelji ili prijateljima, a slatki restoran u hotelu toliko je fotogeničan da će zaokušiti svu vašu pažnju.

LE RIAD YASMINE U MARAKEŠU

Bilo bi lako popuniti cijeli popis posebno fotogeničnih mjesta s nekretninama u Maroku, ali ako moramo odabrati samo jedan, boutique hotel Le Riad Yasmine zasigurno će zasjeniti svu konkurencijiu. Ovo je mjesto najljepše od najljepših. A tek bazen! Ti su prizori preplavili Instagram – i to s punim pravom.

HOSHINOYA, FUJI U JAPANU

Ovaj hipsterski glampsite u podnožju planine Fuji ima sve o čemu ste mogli sanjati. Pogotovo kada je riječ o  fotografiranju – minimalističkim kabinama, nevjerojatnim pejzažima i savršenom japanskom doručku.

GROTTA PALAZZESSE U POLIGANO A MARE U ITALIJI

Riječ je o restoranu koji se nalazi u prirodnoj špilji uz more. Sve što ste ikad zamišljali o savršenom godišnjem odmoru, nalazi se upravo na ovom mjestu. Surovost i autentična ljepota mora, elegancija interijera, pogled koji očarava, famozna kuhinja te vrhunska usluga i ljubazno osoblje, učinit će da se osjećate kao u raju.

Journal.hr