Otkriven spol kraljevske bebe

I dok britanski dvor s nestrpljenjem iščekuje rođenje prvog djeteta Meghan Markel i princa Harryja, lanac kladionica “Paddy Power” obustavio je klađenje na spol djeteta nakon vala oklada da par očekuje djevojčicu. Službena potvrda iz Palače u vezi spola djeteta, nije stigla.

Kladioničar, koji je prvi obustavio klađenje pred najavama o angažmanu para i trudnoći, tom je prigodom izvijestio o ‘identičnom obrascu klađenja’ i uvjeren je da će vojvoda i vojvotkinja pozdraviti princezu. To se dodatno odražava u klađenju za ime djeteta – s Dianom kao omiljenom.

 | Author: Profimedia

Glasnogovornik Paddy Powera rekao je: “Tijek oklada danas je gotovo jednako težak kao i opći ugled para  – a sada smo uvjereni da čekaju djevojčicu.” Dodao je i kako najnoviji izgledi za imena kraljevske djevojčice su  Alice, Victoria, Grace, Elizabeth, Frances ili Alexandra.

Mnogi vjeruju da bi Meghan mogla roditi prije nego što se mislilo nakon kraljevskog angažmana u četvrtak, 10. januara. Prema kladionicama Ladbrokes, Meghan bi mogla roditi u razdoblju od 5. marta do 2. aprila. Prije rođenja djeteta, vojvoda i vojvotkinja Sussex će se preseliti u Frogmore House, Windsor koji se trenutno obnavlja kako bi se pretvorio u obiteljsku kuću.

Story.hr