Ovi pokazatelji potvrđuju da vaš partner još uvijek nije zreo muškarac

Nijedna žena ne želi biti mama svom dečku.

No ponekad je teško iz prve znati da je neki muškarac zapravo još malo dijete. Kako ne biste završile s nekim takvim u ozbiljnoj vezi, obavezno provjerite što pravi, odrasli muškarci nikada ne rade, a nezreli dečki konstantno ponavljaju.

Izbjegavanje problema

Zreli i odgovorni muškarci ne bježe od problema, nego se s njima suočavaju i pokušavaju im pronaći rješenje.

Kritiziranje

Kritiziranje je odlika loših ljudi, pa samim tim i loših muškarca. Pravi muškarci daju samo konstruktivne kritike.

Skrivanje emocija

Samouvjereni muškarci ne misle da su emocije rezervirane za slabiće i ne boje ih se pokazati i podijeliti s boljom polovicom.

Zanemarivanje

Zreo muškarac vas neće ostaviti po strani na večeri s njegovom obitelji ili prijateljima, dapače, pokušat će vas što bolje upoznati s drugim ljudima do kojih mu je stalo.

Nepoštovanje

Pravi muškarac nema problema s pranjem suđa ili uzimanjem rodiljnog dopusta umjesto partnerice, ako je to pametnija odluka. S druge strane, netko tko je još uvijek nezreo može vam na jasan način dati do znanja da vas ne smatra ravnopravnima i da ne namjerava umjesto vas raditi “ženske” poslove.

Svađanje s roditeljima

Pravi frajeri imaju prisan odnos s roditeljima. Muškarci koji se ružno ponašaju prema svojim roditeljima jednog bi se dana tako mogli odnositi i prema vama ili možda prema vašoj djeci.

Index.hr