Ovi poznati parovi raskinuli su tokom snimanja serije ili filma

Jeste li znali da su vaši omiljeni likovi iz serija i filmova bili zajedno i u pravom životu?

Johnny Galecki i Kaley Cuoco

U seriji, Penny i Leonard potpuno su drugačiji jedno od drugog, ali se uprkos tome zaljubljuju jedno u drugo i na kraju se vjenčaju. Međutim, samo nekolicina ljudi je znala da su tijekom snimanja serije, Johnny Galecki i Kaley Cuoco bili u vezi pune dvije godine prije nego što su raskinuli. Njihovi likovi u seriji su nastavili svoju vezu i na kraju se vjenčali. U pravom životu, ovo dvoje glumaca nastavili su se ponašati profesionalno i na kraju su ostali prijatelji, prenosi Brain Berries.

Ian Somerhalder i Nina Dobrev

Ovo dvoje glumaca bilo je u vezi tri godine tokom snimanja Vampirskih dnevnika, ali Nina je izabrala napustiti seriju dvije godine nakon raskida. Mnogi su mislili da joj je bilo previše teško raditi s bivšim i za potrebe serije praviti se da je zaljubljena u njega. Međutim, Nina je izjavila da njena odluka da napusti seriju nema nikakve veze s Ianom. Njih dvoje su se sporazumno rastali, bez skandala i bez prevare. Nina se vratila za finale serije, kako bi svim obožavateljima Vampirskih dnevnika dala savršen kraj u kojem izgleda da su Elena i Damon živjeli sretno do kraja života.

Chad Michael Murray i Sophia Bush

Sophia i Chad upoznali su se na snimanju serije One Tree Hill, vjenčali se i razveli nakon četiri mjeseca, jer je Chad prevario Sophiju. Oni su nastavili glumiti u seriji naredne četiri godine, iako njihov raskid nije bio nimalo lagan.

Robert Pattinson i Kristen Stewart

Ovaj raskid bio je jedan od najvećih skandala u historiji tinejdžerskih filmova. Prvo, svi obožavatelji su bili presretni što Bella i Edward izlaze u pravom životu, a ne samo na filmu. Onda se dogodio skandal, Kristen je prevarila Roba s oženjenim režiserom. Cijela situacija je bila potpuno luda, Kristen je istog trenutka izdala saopćenje za javnost u kojem je istaknula da joj je žao što je svima nanijela bol. Robert i Kristen su se nakratko pomirili, ali su se rastali poslije promocije posljednjeg dijela Sumraka, prenosi Klix.

Rachel Bilson i Adam Brody

Svi su voljeli Adamov lik Setha Cohena u seriji O.C. i svi su bili sretni, kada je na kraju serije oženio Summer, lika koji je tumačila Rachel Bilson. Međutim, u pravom životu njihova romansa prestala je tokom snimanja, pa sve emocije koje ste vidjeli u finalu serije čista su gluma. Njih dvoje su se sporazumno rastali. Nisu se svađali, niti je njihov raskid praćen skandalom.

Blake Lively i Penn Badgley

Blake Lively i Penn Badgley tajno su izlazili tokom snimanja popularne serije Tračerica. Osim veze uspjeli su sakriti i raskid, za koji se saznalo tek nekoliko mjeseci nakon što se dogodio. U jednom intervjuu, Penn je priznao da mu je najbolji poljubac koji je u seriji snimio bio s Blake, jer su u to vrijeme izlazili, ali mu je i najgori poljubac bio s njom, a njega su snimili nakon raskida.

Žene.ba