Ovo je najbolji prirodni koktel koji topi masnoću sa vašeg stomaka

Kada je popularni fitnes trener Peter Carvell na svom Youtube kanalu objavio recept za skidanje sala sa stomaka, svi su naprosto poludjeli za njegovim prijedlogom. Video je pregledalo preko 3 miliona gladalaca koji su se složili kako je ovaj vid mršavljenja jedan od efektnijih. Radi se o receptu koji je prilično jednostavan, a čije dejstvo je nevjerovatno pa se tako za samo nekoliko dana mogu primjetiti stvarni rezultati. Ukoliko niste ljubitelj povrća, prirodni sokovi su odličan način da u tijelo unesete hranljive materije. Ukoliko pri tome kombinujete prave namirnice, dobijate napitak koji topi masnoću iz vašeg stomaka i ujedno čisti krvne sudove i daje snagu vašim mišićima.

Za ovaj napitak vam je potrebna jedna velika cvekla, 2-3 svježe šargarepe, 4-5 celera, 1 šaka svježeg spanaća, 1 jabuka, 1 svjež krastavac, 2 rotkvice, 1 korijen svježeg đumbira i 1 limun.

Priprema se tako što očišćeno povrće i jabuku iscjedite u sokovniku i popijte. Sok je najbolje konzumirati ujutru, a od ovih namirnica dobićete oko 500 ml soka. Brojni fanovi Carvellovih videa saglasni su kako je ovaj napitak toliko hranljiv da može da zamijeni čitav jedan obrok.