Ovo su najveće prepreke u karijeri svakog horoskopskog znaka

Svaki znak zodijaka ima svoje vrline i slabosti.

A biti svjestan vlastitih mana jednako je bitno kao i isticanje vrlina, pogotovo kada je u pitanju posao. Ignoriranje vlastitih slabosti često može biti kočnica koja vas sprječava da dosegnete zacrtane ciljeve u karijeri. Kako biste poradili na njima, prvo ih je važno otkriti, a tu vam u pomoć priskaču i zvijezde. Otkrijte koje su najveće prepreke u karijeri za svaki horoskopski znak:

Ovan

Ovnovi često vole šefovati, a iako su rođeni vođe, pregazit će svakoga ko im se nađe na putu prema zacrtanim ciljevima. Osobe rođene u ovom znaku žele da sve bude po njihovom, a njihov stav često nije baš najbolje prihvaćen kod kolega s posla.

Bik

Osobe rođene u ovom znaku često su jako tvrdoglave, a nerijetko su i lijene. To ih ne čini baš omiljenima na poslu jer nitko ne voli raditi s nekim tko nije spreman na kompromis te uz to još i ne obavlja svoj posao kako treba.

Blizanci

Iako Blizanci pršte energijom i kreativnošću, na poslu im je obično dosadno pa često znaju u mislima odlutati na mjesta koja su im zanimljiva. Stoga je njihova najveća prepreka u karijeri sam posao i idealno bi im bilo kada bi mogli zarađivati od avantura i izlazaka.

Rak

Rakovi su jako osjetljivi, pogotovo na radnom mjestu, a često su i zlopamtila. Kada netko kritizira njihov rad, čak i ako je u pravu, Rakovi će im to zamjeriti i staviti ih na svoju listu ljudi koji su ih povrijedili.

Lav

Jedino što osobama rođenima u ovom znaku stoji na putu prema uspjehu jest njihov ego. Lavovi ne poznaju riječ skromnost i često misle da su pametniji od drugih, što ih nikako ne čini omiljenima na poslu, kako među kolegama, tako i kod nadređenih.

Djevica

Djevice su radoholičari i perfekcionisti, što u poslovnom smislu nikako nisu mane, no često zbog toga pati njihovo zdravlje i osobni život. Osobe rođene u ovom znaku trebale bi pokušati biti malo manje kritične prema sebi, ali i drugima te se povremeno i odmoriti od posla.

Vaga

Osobe rođene u ovom znaku vole kada na poslu vladaju mir i ravnoteža, no kada se to poremeti, obično uopće ne reagiraju, već zatomljuju svoje osjećaje duboko u sebi jer ih se boje izraziti. Zbog toga često puknu i iznesu sve svoje frustracije odjednom, što ih u nekim prilikama može stajati i posla.

Škorpion

Škorpioni su izrazito ambiciozni, što ne bi bilo nimalo loše za njihovu karijeru kada bi naučili biti timski igrači. No oni obično kolege doživljavaju kao protivnike pa se ne zbližavaju s njima, što može biti velika kočnica za napredak u karijeri.

Strijelac

Strijelci vole sve odmah reći “u glavu” i iskrenost je njihova najveća vrlina, ali i mana, pogotovo kada je u pitanju posao. Kolege s posla često ih zbog toga smatraju zločestima i izbjegavaju ih pa bi za njih bilo najpametnije držati se one: “Kada nemaš ništa lijepo za reći, radije nemoj reći ništa.”

Jarac

Jarci su jako vrijedni, ali vole raditi po svome. Zbog toga se na poslu često znaju naživcirati kada im neko govori kako trebaju raditi pa se i jako često svađaju s kolegama i nadređenima.

Vodenjak

Po prirodi veliki mislioci, Vodenjaci vole pretjerano analizirati i najjednostavnije stvari te zbog toga često presporo obavljaju posao koji bi drugi napravili dvostruko brže. Zato i u očima nadređenih često ispadaju lijeni.

Ribe

Ribe su osjećajne i kreativne, no te vrline ne idu im u prilog kada su u radnom okruženju pa se na poslu najčešće osjećaju sputano i necijenjeno. Često i tu negativnu energiju donose s posla kući, što šteti i privatnom životu.

Index.hr