Ovoga bi se svaki horoskopski znak trebao odreći 2020. godine

Blizanci se trebaju osloboditi osjećaja krivnje. Nema potrebe sebe kriviti za greške koje su se dogodile u prošlosti, nitko ih više ne pamti. Jarci trebaju prestati vjerovati da se definitivno treba dogoditi nešto veliko kako bi bili sretni. Život je kratak.

Ovan

Morate se osloboditi ljutnje i ogorčenosti prema ljudima koji su vam učinili zlo. Samo priznajte da ste se stvarno “zeznuli” kada ste im vjerovali. I shvatite: oni su zauvijek otišli iz vašeg života.

Bik

Popustite s cinizmom. Dozvolite sebi da ponovo vjerujete u ljubavi. Počnite ponovo vjerovati u sreću.

Blizanci

Morate se oslobodite osjećaja krivnje. Nema potrebe da sebe krivite za greške koje su se dogodile prije nekoliko godina. Te greške više nitko ne pamti i više se ne mogu ispraviti.

Rak

Prepustite se želji da udovoljite svima. Priznajte da ste odgovorni samo za svoju sreću, ali ne i sreću drugih.

Lav

Trebalo bi odustati od društvenih mreža. Ostavite telefon na stranu, prestanite se uspoređivati s drugim ljudima na društvenim mrežama. To nije realna slika stvarnosti.

Djevica

Trebate se odreći želje da budete uvijek u pravu u svemu. Prihvatite činjenicu da možda vi ne znate baš sve.

Vaga

Oslobodite se sumnje u sebe. Prestanite se suzdržavati jer se ponašate kao vaš najstroži i često nepravedan kritičar.

Škorpion

Popustite sa zamjerkama. Bilo bi dobro da ostavite svoju prošlost u prošlosti, gdje i pripada.

Strijelac

Oslobodite se svojih strahova. Trebalo bi da gledate van svoje zone komfora i počnete malo riskirati. Baš kao što i odgovara vašoj osobnosti.

Jarac

Morate ispuniti svoja očekivanja. Prestanite vjerovati da se definitivno treba dogoditi nešto veliko kako biste bili sretni. Ne zaboravite: život je kratak.

Vodenjak

Oslobodite se toksičnih prijatelja. I bez obzira koliko godina traje vaše takozvano “prijateljstvo” s tom osobom, jer ako vam naudi, bolje je da se prestanete družiti s njom.

Ribe

Prestanite strepiti zbog budućnosti. Usredotočite se na ono što se danas događa u vašem životu, umjesto da nagađate što vam se tek sprema, piše Atma.

 

(24sata.info)