Pet načina da jeseni poželite dobrodošlicu u svom domu

Kupite novu posteljinu. Njenom kupovinom možete preurediti svoju sobu bez velikih investicija. Boja cigle, senfa, siva boja i boja zlatnog lišća savršeni su jesenji tonovi. Kupite deke u ovim nijansama, jastuke, jastučnice…


Dekorativni detalji oplemenit će vaš dom, a nećete uložiti puno novca. Budući da je sezona bundeva koja je na neki način simbol jeseni, ona vam također može poslužiti kao odlična jesenja dekoracija. Osim toga, od nje možete napraviti i vazu.


U svoj dom donesite nijansu hrđe. Osim toga, razmislite i o teksturama u domu. Na fotelju i dvosjed stavite omiljenu deku, jer nema ništa ljepše nego ušuškati se ispod dekice sa šoljicom čaja u rukama dok vani pada jesenja kiša.


Upalite svijeće. Birajte one s mirisom bundeve, narandže, cimeta i jabuke. Dolazak kući bit će ljepši uz ugodnu atmosferu koju stvaraju svijeće. Pokrijte se dekom, skuhajte čaj i uživajte.


Iskoristite lišće i dekorirajte ulazna vrata svog stana. Osim toga, uz pomoć lišća možete napraviti prava mala umjetnička djela. Presujte lišće i stavite u okvire.


Vrlo je bitno da lišće osušite dobro da se u suprotnom zbog topline u stanu ne bi naboralo, osušilo i izmrvilo, piše Klix.

Žene.ba