Pet provjerenih ženskih načina za tjeranje zimske depresije

Janar je poznat kao najdepresivniji mjesec u godini, no i za to postoji lijek.

Zima može biti puno veselija uz samo nekoliko malih trikova kojima si svakodnevno možete podići raspoloženje. Neki su potpuno besplatni, dok je cijena drugih relativno niska s obzirom na količinu sreće koju će vam donijeti, a evo i o čemu se točno radi.

Sredite nokte

Pogled na neuredne, ružne nokte sigurno vam neće izmamiti osmijeh na lice, dok će vam nova manikura u trenu popraviti raspoloženje i podariti vašem izgledu instant dozu glamura.

Počupajte obrve

View this post on Instagram

おはようございます

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Već danima škiljite pred svojim odrazom u ogledalu jer ne možete gledati svoje neuredne obrve? Vrijeme je da ih počupate i sredite, a ako ne znate same, posjetite profesionalca.

Štikle koje mame poglede

Većina vas sigurno ima jedan takav par cipela u ormaru koje nosite rijetko jer baš i nisu za svaki dan, ali uvijek kada ih nosite, osjećate se moćno. Ove zime pokušajte ih nositi malo češće i slobodno ih se odvažite nositi i preko dana, a sigurni smo da će vas njihov efekt oduševiti. Ako, pak, niste ljubiteljica visokih peta, isto vrijedi i za neke fora, upečatljive čizmice.

Seksi donje rublje

Nitko ne mora ni znati da ga nosite, no vi ćete se svejedno osjećati samouvjereno i seksi. Kad se probudite loše volje, ispod odijela obucite svoje omiljene čipkaste tangice ili push-up grudnjak koji nosite samo u posebnim prilikama i raspoloženje će vam se popraviti u trenu.

Crvene usne

Najlakši i najsigurniji način da u trenu popravite raspoloženje, ali i izgled, jest crveni ruž. Pristaje baš svima, a sigurni smo i da ga sve već imate u svojoj make-up kolekciji pa ovo definitivno morate isprobati.

Index.hr