Pet pudera koji odlično podnose visoke temperature

S promjenom godišnjih doba, dolazi i potreba za promjenom beauty rutine, kao i proizvoda koje u istoj koristimo. Teške i masne proizvode ostavljamo po strani te se većina odlučuje za proizvode koji koži dopuštaju da diše, a istovremeno je štite od štetnog UV zračenja te je hrane. Često je jednostavnije i preskočiti rutinu nanošenja make upa, nego cijeli dan imati osjećaj “topljenja” na licu. Ipak, jedni si zbog posla, a drugi zbog dana kad je koža u lošem stanju, ne mogu priuštiti no make up look pa, bez obzira na visoke temperature, i dalje ne odustaju od šminkanjaProblem se javlja jer je make up, tijekom tople, čak i vruće sezona, uistinu teško održavati.

PUDER MORA ZADOVOLJITI DVA KRITERIJA: PREKRITI NEDOSTATKE I BITI LAGAN NA KOŽI

Ako pripadate toj skupini, vjerujemo kako ste u potrazi za beauty proizvodima koji se na licu neće topiti uslijed visokih temperatura, već ih dobro podnositi. Proizvod koji definitivno zadaje najviše muke je puder za ljeto. Naime, svi oni koji imaju dobru, potpunu pokrivenost na licu, gotovo su uvijek i prilično teški na koži pa je pravi izazov pronaći puder koji je na koži laganiji, a istovremeno prekriva nedostatke.

@harperandharley

I pred kozmetičke brendove stavljen je težak zadatak te su dugo vremena tražili savršene formule kojima će zadovoljiti dva kriterija: napraviti spoj koji na licu ne djeluje poput neke maske, a istovremeno prekriva nesavršenosti. Tijekom cijele godine, a osobito u ljetnim danima, dodatan je plus ako puder ima i zaštitni faktor protiv štetnog sunčevog zračenja. Izabrali smo nekoliko odličnih pudera koji će zadovoljiti dva osnova kriterija, dobru pokrivenost i lagani osjećaj na koži, a na vama je da pronađete onaj savršen za svoj tip kože koji će se dobro uklopiti u postojeću beauty rutinu.

puder za ljeto
puder za ljeto
puder za ljeto
puder za ljeto
puder za ljeto
Journal.hr