Pet vrsta tkanine zbog kojih svaki komad odjeće izgleda skuplje

Neovisno o tome koliko ste platile neki komad odjeće, materijal je taj koji igra glavnu ulogu kada je u pitanju kvaliteta.

Sljedećih pet vrsta tkanine nikada ne izlaze iz mode, a komade načinjene od njih bezbrižno ćete moći nositi godinama.

Tvid

Materijal koji je proslavila legendarna Coco Chanel uvijek je bio simbol bogatstva i otmjenosti. Ipak, osim sa skupocjenih dizajnerskim potpisom, komadi načinjeni od tvida sada se vrlo lako mogu pronaći i u high street trgovinama, a vrlo je moguće da će neki pomisliti kako nosite puno skuplji outfit nego što on zbilja jest.

View this post on Instagram

From me to me🎁🇩🇰

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Koža 

Jedan od glavnih modnih trendova ove godine upravo su odjevni komadi načinjeni od kože. Bilo da je riječ o jakni, hlačama ili haljini, kožni komadi uvijek izgledaju vrlo skupocjeno, a ono na što trebate pripaziti kod kupovine je da odaberete vidno kvalitetnu i mekanu kožu, ako se odlučite za komade od umjetne kože.

View this post on Instagram

Summer in town 🐩

A post shared by Leia (@leiasfez) on

Saten

Slip haljine i suknje načinjene od satena ne izlaze iz mode već duže vrijeme, a čini se kako ni neće uskoro. Stoga zasigurno nećete pogriješiti ako investirate u komad načinjen od ovog elegantnog materijala.

Organza

Lagan i prozračan materijal poput organze i više je nego poželjan u proljetnim danima. Košuljice sa zanimljivim uzorcima načinjene od organze trenutno su veliki modni hit, a isto je i s ostalim komadima načinjenim od ovog materijala.

Lan

Svima omiljeni ljetni materijal nikada ne izlazi iz mode, a osim toga uvijek izgleda elegantno. Što više možete poželjeti?

Index.hr