Pippa Middleton: Elegantno izdanje koje dokazuje da jedna boja može biti dovoljna

Održalo se i treće kraljevsko vjenčanje u posljednjih godinu dana, a ovaj put veliko “da” izrekli su Gabriella Windsor, rođakinja kraljice Elizabete II, i njezin izabranik Thomas Kingston.

Na vjenčanje je osim kraljice stigao i novopečeni otac, princ Harry, a uz mladenku posebno se istaknula Pippa Middleton, mlađa sestra vojvotkinje Catherine Middleton.

Pippa je na vjenčanje stigla u pratnji supruga Jamesa Matthewsa, a izgledala je predivno u nebesko plavoj midi haljini modne kuće Kate Spade. Izgled je upotpunila obručem za kosu u odgovarajućoj boji, plavim salonkama i decentnim nakitom.

Haljinu ukrašenu cvjetnim uzorkom, koja košta 695 funti, s prednje strane krase dva reda crne dugmadi i visoki ovratnik.

35-godišnakinja je, između ostalog, pokazala i kako nositi jedan od ovosezonskih velikih trendova, a to je odijevanje od glave do pete u jednu nijansu.

Pippa Middleton

Inače, Gabriella Windsor i Thomas Kingston zaručili su se prošlog ljeta nakon višegodišnje veze. Za svoj veliki dan ona je odabrala vjenčanicu koju potpisuje dizajnerica Luisa Beccaria. Haljina je u potpunosti izrađena od čipke, a poseban detalj bio je šest metara dug veo.

Gabriella Windsor vjenčala se u vjenačnici od čipke
Zadovoljna.hr