Polu-punđa i polu-rep savršene su frizure za proljetne i ljetne dane

Polu-punđa postala je veliki hit prije nekoliko godina kad su je isfurale baš sve fashionistice, a ovog je proljeća opet okupirala gradske ulice, ali i feed na Instagramu. Međutim, na proljetnom beauty modnom tronu ova frizura nije “sama”, već joj se pridružila i jedna vrlo slična – polu-rep. Polu-rep je jednako chic i stylish varijanta kao i polu-punđa, a cure je vole zato što ju je jednostavno napraviti, gotova je za tren te izgleda jako cool.

UKRASITE JE DETALJIMA POPUT KOPČE ILI MAŠNE

Više je namijenjena ležernim prilikama, no u nekoliko poteza može se pretvoriti i u frizuru za neko formalnije druženje ili večernji izlazak. Dovoljno je tek, umjesto klasične ukosnice, dodati kopču s perlicama ili mašnu koja će imati ulogu gumice za kose. Cure na društvenim mrežama ovu frizuru najčešće nose u casual varijanti, a izvrsno izgleda u kombinaciji s trapericama i basic majicom, spojem s kojim nikad nema greške! Naravno, gotovo pa ni ne moramo napominjati koliko je super izbor u danima kad pranje kose jednostavno nije prioritet!

@chiaraferragni

Ako se još niste okušali u rađenju ove trendi frizure, sad je pravo vrijeme! S vrha glave odvojite približno četvrtinu kose i zasebno je pričvrstite. Taj dio možete pomalo zalizati ili ga ostaviti razbarušenim, a sa stražnje strane pričvrstite gumicom, ukosnicom ili svežite u punđu. Ostatak kose neka bue razbarušen, a možete je dodatno stilizirati laganim valovima u kosi koji su omiljen proljetni hair styling.

@sincerelyjules
@click4chic
@elaisaya
@dorica505
@stazisweets
@_frankiemiles
@collagevintage
@collagevintage

Journal.hr