Postala je i dizajnerica: Kim Kardashian predstavila vlastitu kolekciju steznika

Osim što polako, ali sigurno postaje beauty mogulica, ali i pravnica, Kim Kardashian se odlučila okušati i kao dizajnerica.

Starleta je na svojem Instagram profilu predstavila svoj novi brend Kimono koji je specijaliziran za donje rublje, odnosno za steznike koji oblikuju figuru tijela. Upravo zato što ih i sama nosi na dnevnoj bazi, Kim je odlučila dizajnirati vlastitu kolekciju steznika koji će odgovarati ženama različitih figura i različitih boja kože.

View this post on Instagram

Finally I can share with you guys this project that I have been developing for the last year. I’ve been passionate about this for 15 years. Kimono is my take on shapewear and solutions for women that actually work. I would always cut up my shapewear to make my own styles, and there have also been so many times I couldn’t find a shapeware color that blended with my skin tone so we needed a solution for all of this. The third pic is the solution short. I developed this style for all of those times I wanted to wear a dress or skirt with a slit and still needed the support. Introducing Kimono Solutionwear™ for every body. Coming Soon in sizes XXS – 4XL in 9 shades. I can’t wait for you to feel this fabric!#KimonoBody @kimono Photos by Vanessa Beecroft

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

“Napokon mogu s vama podijeliti projekt koji sam razvijala u protekloj godini. Nosim ih već 15 godina. Kimono je moj primjer steznika za žene koji zbilja funkcionira. Uvijek bih rezala svoje steznike i prilagođavala ih svom stilu i mnogo puta nisam mogla pronaći onaj koji bi se stopio s mojom bojom kože pa smo trebali rješenje za sve ovo. Na trećoj fotki su solution hlačice. Kreirala sam ovaj model za haljine s prorezima u kojima nam je svejedno potrebna potpora. Predstavljam vam Kimono Solutionwear za svako tijelo. Dolazi uskoro u veličinama XXS-4XL i u 9 nijansi. Ne mogu dočekati da osjetite ovu tkaninu”, napisala je Kim ispod najavne fotografije.

Kim još uvijek nije otkrila koja će biti cijena ovih komada ni kada će biti pušteni u prodaju, ali stranica ovog brenda na Instagramu već postoji i predstavljeni su i neki komadi koje Kim nije otkrila na vlastitom profilu.

Index.hr