Praktičan i efektan – ovo je modni dodatak koji trebate za ljeto

U naše ormare, ljeto donosi prozračnu jednostavnost, ali i nevjerojatnu raskoš silueta, uzoraka i boja koja svaki komad pretvara u razigrane ljetne favorite. Kako bi svaku ljetnu kombinaciju učinili još posebnijom i drugačijom, ljetni trendovi istaknuli su i pregršt novih modnih dodataka među kojima su kao glavna zvijezda zasjali šeširi.

SAVRŠENI LJETNI MODNI DODATAK

Istovremeno šarmantni i praktični, šeširi u naš ljetni look unose kako dašak glamura, tako i zaštitu od jakih sunčevih zraka. Od jednostavnih fedora savršenih za ležerne kombinacije do modela s istaknutim raskošnim obodom koji izležavanju na plaži donose dozu glamura, high street brendovi ni ove godine nisu izostavili slamnate šešire kao jedan od zaštitih znakova ljeta.

@mija_mija

Nova topla sezona donijela je i nove trendove kojima je ove godine ukrasila i jednostavnost slamnatih šešira. Uz klasične detalje poput crne vrpce ili ženstvene mašne, ove sezone slamnate šešire krase novi detalji među kojima ćete baš svatko, lakše no ikad pronaći, onaj savršeni model za svoju garderobu.

Kako su ljetni šeširi davno prerasli svoju praktičnu ulogu, ovog ljeta šešire osim kao vizualno najefektniju zaštitu od sunca, iskoristite kao modni dodatak s daškom francuske rivijere koji će upotpuniti ne samo ležerne kombinacije za plažu ili za istraživanje novih gradova, već i elegantne večernje kombinacije.

Najljepše smo izdvojili u nastavku.

Mango
Loewe
H&M
H&M
H&M
H&M
Aquazzura
Zara
Zara

Johanna Ortiz
Journal.hr