Pred sam porod Meghan Markle ostaje sama: Osobna tajnica treća je osoba koja je dala otkaz u svega nekoliko mjeseci

Iako u visokom stupnju trudnoće ne bi trebala prolaziti kroz stresne situacije, u slučaju Meghan Markle to je nemoguće. Ako nema problema s vlastitom obitelji u Americi, onda se ‘bori’ s djelatnicima, koji, jedan po jedan, odlaze sa svojih pozicija.

Kada otkaz da jedna osoba u nekoj tvrtki ili, u ovom slučaju, među djelatnicima kraljevske obitelji, na to se ne obraća pretjerana pažnja. No, kada u manje od godine dana poslodavca napusti nekoliko osoba, znači da doista nešto ‘ne štima’.

Kako donosi Daily Mail, nakon što je nakon samo šest mjeseci s mjesta osobne asistentice otišla Melissa Touabti, potom je otkaz dala Samantha Cohen, osoba od najvećeg kraljičinog povjerenja, a potom i neimenovana tjelohraniteljica, vojvotkinja od Sussexa ostaje bez još jedne djelatnice.

Ovoga puta riječ je njezinoj osobnoj tajnici Amy Pickerill, koja će svoje radno mjesto napustiti ovog mjeseca, nakon što Meghan Markle i princ Harry presele u svoj novi dom u Frogmore Cottageu. Njezin otkaz teško je pao ostalim djelatnicima vojvode i vojvotkinje od Sussexa, jer su svi bili oduševljeni s Amy Pickerill.

‘Amy odlazi i to jako teško pada njezinim kolegama, jer je ona jedna od najpopularnijih djelatnika tamo, osoba koju svi vole’, rekao je izvor iz kraljevske obitelji.

Ovo je bio poseban šok jer odabir Amy za privatnu tajnicu nije bio slučajan, dapače, pomno se birala osoba koja će zasjesti na to radno mjesto, a savjete je dobijala i od Samanthe Cohen, koja će nakon 17 godina rada za kraljevsku obitelj istu napustiti.

Kako se šuška, Amy u potpunosti napušta kraljevsku obitelj i odlazi živjeti negdje preko oceana, no daljnji detalji su nepoznanica. Upravo je ona imala itekako važnu ulogu da pripremi Meghan Markle na njezinu novu ulogu u kraljevskoj obitelji, organizira sve projekte za dobrotvorne ustanove, uključujući i kuharicu koju je Meghan izdala.

Ipak, bliski prijatelj Amy Pickerill tvrdi kako je ona bila poprilično bliska s Meghan: ‘Pristala je ostati s njima sve do rođenja djeteta, a pomoći će im i da se prilagode životu u novom domu, no onda će krenuti svojim putem.’

Foto: Profimedia

Elle.hr