Princ Harry putem lažnog profila na Instagramu pratio buduću suprugu

Prema navodima u knjizi “Finding freedom” koja tek treba da ugleda svjetlo dana, princ Harry koji ni na koji način ne krije zaljubljenost u svoju suprugu, navodno je otvorio lažni Instagram nalog kako bi mogao pratiti Meghan Markle.

Kako prenosi magazin People, ubrzo nakon njihovog prvog susreta, Meghan je zapratila profil pod nazivom SpikeyMau5, za koji se kasnije ispostavilo da pripada britanskom princu.

Harry je navodno ovaj nadimak izabrao iz ljubavi prema house muzici, dok se Mau odnosi na njegovog omiljenog DJ-a, DeadMau5. Vjeruje se da je ovaj nadimak princ Harry koristio i za Facebook nalog.

Harry i Meghan upoznali su se na sastanku na slijepo, a tvrdi se da je princ glumicom bio opčinjen. Iduće večeri par se ponovo susreo u istom restoranu u kojem se i upoznao, a privatnost im je osiguravalo osoblje lokala.

U nadolazećoj knjizi otkriveno je mnoštvo privatnih detalja koji sežu do prvih dana njihovog zabavljanja. Iako njih dvoje navode u knjizi nisu komentarisali, iste također nisu ni demantovali.

Žene.ba