Proljetne kombinacije za sve one dane kada ne znate što odjenuti

Svako jutro ispred širom otvorenih vrata ormara čeka nas pitanje Što odjenuti danas? Iako većina nas ima i više nego dovoljno odjevnih komada, modnih dodataka i kombinacije koje uz pomoć njih možemo stvoriti, svako jutro naša se garderoba čini prazna. Što odjenuti kada ne znate što odjenuti?

Odgovor se uvijek krije u onim jednostavnim kombinacijama s kojima ne možete pogriješiti, a monokromni all black look jedan je od omiljenih trikova modnih influencerica koji, uz minimalno razmišljanja i uloženog truda, uvijek donosi dozu elegancije i dojam sređenosti.

@orionvanessa

ALL BLACK KOMBINACIJE ZA TOPLE PROLJETNE DANE

Jednostavna za kombiniranje i svestrana kada je riječ o najrazličitijim prilikama, crna boja nalazi se na listi favorita u gotovo svakom ormaru. Iako ćemo crnu, baš kao i druge tamne ili zagasite tonove, najčešće povezivati s jesenskim i zimskim kombinacijama, crna boja odlično izgleda i u proljetnom izdanju. U spoju s prozračnim siluetama, laganim tkaninama, zanimljivim teksturama i trendi detaljima, crna boja i ove se sezone nalazi iza nekih od najpoželjnijih modnih noviteta i modernih klasika. Kako u trenu stvoriti chic look za topli proljetni dan? Modne favorite u crnoj boji spojite zajedno u efektan look s kojim baš nikad ne možete pogriješiti.

@talisa_sutton

Klasično odijelo s modernim pomakom u crnoj boji bit će odličan izbor za poslovni look, omiljenoj ležernoj kombinaciji T-shirta i traperica crna boja dat će cool faktor i svestrani karakter, dok će mala crna haljina i ovog proljeća biti onaj magični odjevni komad u kojem ćemo pronaći sve od ležernog vikend looka do elegantne kombinacije za proljetne svečanosti.

Dozu outfit inspiracije za tople proljetne dane ispred nas, pronađite u nastavku.

@haleboyd
@kaity_modern
@shotfromthestreet
@fundachristophersen
@shotfromthestreet
@deborabrosa
@kaity_modern
@harperandharley
@deborabrosa
@harperandharley
@carmengracehamilton
@talisa_sutton
@carmengracehamilton

Journal.hr