Rihannina Savage x Fenty revija emitirat će se na televiziji

Rihannina nadolazeća revija donjeg rublja, Savage x Fenty, prikazivat će se, ove godine, na Amazon Primeu, objavila je marka.

Ovo će obožavateljima diljem svijeta pružiti priliku da reviju gledaju iz prvog reda kao i da dobiju pogled iz backstagea.

Rihanna je izjavila da ne može biti uzbuđenija što će ove godine svi imati pristup pogledati reviju te da brend radi na stvaranju odvažnog, seksi, super energičnog iskustva za svoje gledatelje.

Emisija će se prekinuti  tradicionalan format modne revije spajajući svjetove glazbe, kulture i mode, a održat će se  na njujorškom tjednu mode ovog rujna.

Ova vijest dolazi nakon objave da se najpoznatija svjetska emisija donjeg rublja, Victoria’s Secret, ove godine neće emitirati na televiziji. Marka je upala u probleme zbog nedostatka raznolikosti i svog odnosa prema zaposlenicima tijekom posljednjih nekoliko godina.

Suprotno tome, Rihannina prezentacija Savage x Fenty pohvaljena je zbog vrlo modernog pristupa showu donjeg rublja koji je prošle godine predstavio modnu pistu prepunu različitih žena.

Wall.hr