Salonke s kopčom modni su klasik koji ćemo nositi cijele zime

View this post on Instagram

Baby’s got a new pair of heels 💥

A post shared by Jacey Duprie (@jaceyduprie) on

Kultni par cipela koji obožavaju ljubiteljice klasike i dobrog stila definitivno su ikonične plave Manolice. Dizajner Manolo Blahnik svjetsku slavu dobio je zahvaljujući Carrie Bradshaw u filmu Seks i grad. Salonke s kopčom i kristalima nikada ne izlaze iz mode, a nose se tijekom cijele godine. Dobro je poznato da je za jedne salonke s potpisom potrebno odvojiti pozamašnu svotu novaca. Stoga su dizajneri diljem svijeta odlučili napraviti vjerodostojne inačice koje poznate trendseterice jednako obožavaju i komponiraju u svoje modne kombinacije. U nastavku pogledajte kako ih nose, te koje salonke su se istaknule kao predmet žudnje koji želimo u garderobi.

SALONKE KOJE OSVAJAJU NA PRVI POGLED

View this post on Instagram

a pop of pink w/ @manoloblahnikhq 💕 | anzeige

A post shared by A Y L I N (@aylin_koenig) on

Pokraj Manolo Blahnik modela, dizajnerica Anabelle Tsitsin i Roger Vivier lansirali su salonke sa šarmantnim kopčama koji naglašavaju samo najbolje od ženske noge. Kopče s kristalima daju onaj završni ‘bling’ koji će zaokružiti svaku kombinaciju. Dolaze u veselim bojama od žute, roza, smaragdne i plave pa se kristali na njima dodatno ističu. S obzirom na to da dolaze u modelima s različitom visinom potpetice, rado ćemo ih nositi na dnevne jesenske lookove te unijeti dozu glamura u jesensko sivilo.

Slingback salonke svoje su mjesto na modnu scenu pronašle već prošle godine. Iako je dio cipele otvoren trendseterice to ne sprečava da ih nose i u hladnijim danima. Uz zanimljive čarape u trenu podižu cijelu kombinaciju bez puno truda. Pripremanje za nadolazeću blagdansku sezonu uključuje i potragu za party komadima u kojima ćemo stvarati lijepe uspomene. Neizostavne šljokice, ljuskice i sve što svjetluca naći će se na repertoaru prazničkih outfita, a salonke s kopčom nameću se kao završni detalj uz kojeg kombinacija dobiva svoj smisao. Marilyn Monroe davno je izjavila:  Dajte ženi prave cipele i ona će osvojiti svijet. Nas su osvojile salonke s kopčom koje želimo dodati u kolekciju cipela u ormaru.

View this post on Instagram

All you need is ❤️ #AMOR #resort19 #BYANABELLE

A post shared by ABYANABELLE (@byanabelle) on

View this post on Instagram

My Fav 💎🎀 #me #GG

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on

Journal.hr