Savršen spoj mašte i kreativnosti u vašem domu

Trendovi u dizajnu interijera u ovoj godini bit će zaista raznoliki. U ponudi su nam kreativnost i vizuali u jednom, a inspiracija je nepresušna kada je riječ o uređenju doma.

STATEMENT RASVJETA 

Statement lusteri će podići i obilježiti interijere u 2019. godini. Moć rasvjete dobro je poznata, a raskošni lusteri nisu rezervirani samo za hotele i palače već se mogu naći i u običnim domovima. Uglavnom su ukrašeni kristalima raznih oblika, ali i perlama i tkaninama kroz koje će disperzija svjetlosti obasjati prostoriju baš kako treba. Ukoliko baš ne volite perle, birajte jednostavniji model, samo neka je masivan.

NEODOLJIVI MIRISI 

Kultna pariška niche parfimerija „Diptyque“ već tradicionalno, u ovo doba godine, oduševljava limitiranim izdanjem svojih neodoljivih mirisnih svijeća. Dolaze u tri boje i tri različita dizajna koji skrivaju slojevite mirisne kompozicije. Dizajn ovih limitiranih ljepotica ponovno potpisuje slavni pariški dizajner Pierre Marie.

SVIJET MAŠTE

Kolekcija hrvatskog dizajnera Josipa Gotlera podjseća na pravu bajku Walta Disneya. Police kao da će zaplesati, ormari progovoriti, a komode zasvirati. Maštoviti spoj boja i nevjerovatnih priča ispričanih kroz komade namještaja čine kolekciju „The Quirky Companions“ zaista drugačijom.

SIGURNO UTOČIŠTE

Strah od glasnih zvukova je uobičajeni problem kod psa, zato svog ljubimca pokušajte izolirati od zvukova. Kompanija „Ford“ osmislila je kućicu koja je zvučno izolirana, a koja ima i automatska vrata ako se ljubimac želi u potpunosti osamiti.