Savršeno nalakirati nokte sada je moguće i s onom rukom s kojom vam to ne ide najbolje

Olive & June, poznati je američki nail salon koji se smjestio u Los Angelesu i od tada nas, putem svog Instagram profila, svakodnevno inspirira kreativnim manikurama; elegantnim i ženstvenim ili sasvim pomaknutim s velikom dozom šarma. Ondje ćete bez sumnje pronaći nadahnuće za svoj idući odlazak na manikuru, a nakon što je svojim stilovima osvojio svijet, salon Olive & June bacio se u druge poslovne pothvate, naravno, ponovno vezane uz ono što ga je i proslavilo.

2017. godine tako smo se upoznali sa chic minimalističkim sandalama za pedikuru brenda Olive & June, koje su se pokazale idealnim rješenjem za sve one situacije kada je teško uskočiti u vlastite cipele nakon pedikure i sa svježe nalakiranim noktima na nogama. Saturday Sandals, kako su ih nazvali, pokazale su se izuzetno udobnima za nošenje, budući da su izrađene od kože i dolaze s mekim kožnim potplatom. Novost koju brend predstavlja ove sezone, dvije godine nakon sandala, oduševit će još više žena.

OLIVE & JUNE THE POPPY

Sve mi znamo koliko je ponekad izazovno lakirati nokte u kućnoj radinosti. Ako smo ljevakinje, besprijekorno ćemo nalakirati nokte na desnoj ruci, no baš i nećemo biti zadovoljne rezultatima lakiranja s desnom rukom na lijevoj ruci i obrnuto. Dobiti taj savršeni dojam na obje ruke čini se teško, no tu u pomoć uskače Olive & June The Poppy – zabavan, ali i koristan alat za manikuru koji je svestran. The Poppy je poput gumenog čepa koji je univerzalan pa ga možete staviti na dršku bilo kojeg laka i s njime u ruci nalakirati nokte jednostavnije, brže i bolje no ikad. Ovaj alat omogućuje da nanesete omiljeni lak na nokte s mnogo sigurnijom rukom, s više kontrole i s preciznijim potezima četkice po ploči nokta. Kako otkrivaju iz Olive & June, za savršenu manikuru kod kuće, svaki put.

Journal.hr