Selena Gomez je pokorila Cannes nizom elegantnih stajlinga

Selena Gomez ove se godine prvi put pojavila na Filmskom festivalu u Cannesu i domah je pomela konkurenciju na crvenom tepihu.

Prvi dan festivala na premijeri filma “The Dead Don’t Die” u kojem ima sporednu ulogu, Selena je zablistala u svilenom kompletu modne kuće Louis Vuitton s kratkim topićem i dugačkom suknjom s visokim prorezom.

Pjevačica i glumica ostala je vjerna istoj dizajnerskoj kući i na gala večeri nakon premijere, a za tu je prigodu odabrala neobičnu bijelu haljinicu s otkrivenim ramenima.

Obuću i nakit nije mijenjala, a srebrne sandale modne kuće Jimmy Choo i dijamantna Bulgari ogrlica sjajno su upotpunili oba elegantna outfita koje je nosila.

Selena je nastavila svoj odličan modni niz i drugi dan festivala. Za photocall filma u kojem glumi obukla je elegantan Chanel komplet, savršen za dnevne svečanosti.

Modri komplet s kardiganom  i širokim hlačama zahvaljujući suptilnim detaljima, poput džepića sa zlatnim gumbima i crno-bijelim prugama, odiše elegancijom i glamurom, a Selena ga je podigla na novi level odličnim izborom nakita, odnosno upečatljivim srebrnim naušnicama s dijamantima.

Osim outfitima, Selena je u Cannesu oduševila i svojim elegantnim damskim frizurama i glamuroznim make-upom u sve tri prilike pa smo sigurni da će njen prvi posjet poznatom filmskom festivalu definitivno ostati zapamćen.

Index.hr