Sephora je prekinula suradnju s influencericom Olivijom Jade nakon optužbi za prijevaru

Glumica Lori Loughlin je nedavno optužena u slučaju jedne od najvećih prijevara pri upisu na fakultete i posljedice optužbe su se počele odražavati na karijeru njezine kćeri 19-godišnje influencerice Olivije Jade Giannulli.

Prije nego što je otkriveno da su Loughlin i njezin muž Mossimo Giannulli  optuženi da su platili 500,000 američkih dolara kako bi Olivia bila predstavljena kako veslačica i time si zagarantirala upis u University of Southern California (USC), ona je bila poznata youtuberka sa skoro 2 miliona fanova koji su je pratili preko društvenih mreža. Giannulli je objavljivala sponzorirani sadržaj i plaćene objave za Sephora s kojom je također surađivala na paleti.

No, beauty brend je upravo je povukao odluku o poslovnom odnosu s njom. U e-mailu Refinery29 glasnogovornik je potvrdio da Giannulli više neće raditi s markom. “Nakon pažljivog razmatranja nedavnih događaja, donijeli smo odluku o okončanju partnerstva za Sephorinu kolekciju s Olivijom Jade, koja će stupiti na snagu odmah”, kazao je glasnogovornik. Mnogi su posjetitelji Sephorine stranice ispod palete ostavljali negativne komentare i recenzije od jedne zvijezdice.

Elle.hr