Sharon Stone u 62. godini ponovila interesantnu scenu koja je proslavila

Sharon Stone je 1992. godine snimala film “Sirove strasti”, koji je uključivao i scenu koja ju je proslavila. Upravo tu scenu odlučila je ponoviti na dodjeli GQ-ovih nagrada za 2019. godinu na kojoj je osvojila titulu “Žene 2019. godine”.

“Kada sam snimala jednu od scena za film, reditelj mi je rekao da mu dam svoj donji veš jer ga ne trebam imati u toj sceni. ‘Mi nećemo vidjeti ništa’, rekao mi je. Nisam znala da će mi ovaj momenat promijeniti život”, ispričala je.

Zatim je zamolila publiku da je imitira i sjedne onako kako ona sjedi, te da joj se pridruže u rekreiranju momenta koji joj je promijenio život.

“Svi vi ćete imati momenat koji sam ja imala. Momenat koji će vam promijeniti život. Možda ćete biti svjesni da je to taj momenat, možda i ne. Ali reći ću vam jednu stvar, ako vam se već nije desio, onda vam ide u susret. Bit ćete odgovorni za taj momenat. Ljudi će vam postavljati mnogo teških pitanja. Sada je vrijeme da odlučite ko ste. Vrijeme je da odlučite šta ćete uraditi sa najljepšim, najjačim i najboljim dijelom sebe”, rekla je, prenosi Klix.

Dodala je kako je ona taj dio sebe poštovala i kako to savjetuje svima.

“Imamo pravo da budemo moćni u bilo kojoj formi seksualnosti koju odaberemo. Niko nam to ne može oduzeti. Morate predstaviti sebe na način koji će vam omogućiti da budete voljeni i poštovani”, dodala je pri kraju.

Žene.ba