Špagerice s punom petom – savršeni model za ljeto u gradu

Ljeto se uskoro vraća i službeno vraća od grad, a jedan od najvećih izazova koji donose gradske vrućine je stvaranje garderobe u kojoj ćemo se osjećati ugodno i izgledati dobro. Uz lanene favorite i romantične haljine, među nezaobilaznim modnim favoritima za ljeto u gradu istaknut će se i nekoliko modnih dodataka. Uz trendi torbe, retro sunčane naočale i nekoliko efektnih komada nakita i detalja za kosu, cipele su modni dodatak koji se nalazi na samom vrhu liste modnih prioriteta.

U kojem se modelu kriju ljetne cipele stvorene za ljeto u gradu? Istovremeno šarmantne i udobne, špagerice s punom petom model su se kojim ne možete pogriješiti.

@lucywilliams02

SAVRŠENE CIPELE ZA LJETO U GRADU

Istovremeno šarmantne i udobne, špagerice s punom petom upravo su ono što tražimo u savršenoj ljetnoj cipeli za užarene gradske ulice. U bezbroj različitih modela koji su se istaknuli u ljetnim kolekcijama poznatih brendova espadrila, ali i kolekcijama high end i high street brendova, špagerice s punom petom su ljetne cipele u kojima ćete bez problema, ali s dozom šarma, lako provesti cijeli dan.

Iako je njihova udobnost ono što će nas iznova osvajati svakim korakom, efektni modeli ono su što će nas privući na prvi pogled. Zadržavajući klasičan karakter i jednostavnost linija espadrila, ali s dodatkom nekoliko centimetara potpetice koju zbog pune pete nećete ni osjetiti te raskošnih boja i trendi detalja, high end i high street brendovi u svojim su ljetnim kolekcijama predstavili baš svaki model koji možemo poželjeti. Kako ih nositi ovog ljeta? U kombinaciji s ljetnim poslovnim klasicima, romantičnim haljinama, omiljenim ležernim outfitom u kojoj se spajaju ljetni top i traper šorc ili u spoju s elegantnim odjevnim komadima za tople ljetne večeri – mogućnosti je bezbroj jer ovaj model izgleda dobro u baš svakoj kombinaciji.

ŠPAGERICE S PUNOM PETOM U 25 DIVNA MODELA

Sézane
Soludos
H&M
Castañer
Chloé
H&M
Chloé
Castañer
Soludos
Castañer x Missoni
H&M
H&M
H&M
Soludos
Aquazzura
H&M
Christian Louboutin
Massimo Dutti
H&M
Castañer
Soludos
Chloé
Sézane
Sézane

Soludos
Journal.hr