Stižu cipele s potpisom najstylish Skandinavke čiji stil obožavamo

Pernille Teisbaek je 2012. godine pokrenula blog Look de Pernille koji je gotovo instantno privukao na desetke hiljada obožavatelja mode. U njezinom prepoznatljivom skandinavskom stilu i odličnim svakodnevnim kombinacijama, modni svijet i ljubitelji mode pronašli su savršeno modno osvježenje i inspiraciju. Ubrzo, Pernille je postala street style zvijezde čije smo kombinacije uvijek pratili kako bi pronašli ne samo one najbolje komade koje bi nova modna sezona imala za ponuditi, već i ideje kako ih nositi na jednostavan, ali efektan način. I dok se skandinavski stil iz godine u godinu mijenjao, Pernille je ostala vjerna jednostavnosti minimalizma i eleganciji klasika s modernim pomakom.

Danas, Pernille je jedan od najpoznatijih i najuspješnijih skandinavskih influencerica, stilistica i vlasnica marketinške agencija Social Zoo, a odlučila se okušati i u ulozi dizajnerice.

@zoecommunications

CIPELE S POTPISOM PERNILLE TEISBAEK

Pernille Teisbaek i talijanski brend Gia Couture najavili su suradnju koju s nestrpljenjem iščekujemo. Kolekcija je predstavljena prije nekoliko dana u Parizu, a bit će dostupna od veljače 2020. godine.

U kolekciji se nalaze tri modela – sandale s dva široka remena, model koji spaja japanke i mules cipele te ravne sandale. Svaki od modela dolazi u pet neutralnih nijansi. Osim jednostavnosti linija i neutralnoj paleti boja, Pernille je veliku pažnju posvetila i dizajniranju savršenih potpetica kako bi svaki model bio istovremeno elegantan, ali i udoban za nošenje.

Kako izgledaju cipele s potpisom ultimativne it Skandinavke? Pogledajte u nastavku.

@zoecommunications
@zoecommunications

Journal.hr