Što odjenuti na jesensko vjenčanje?

Sa završetkom one najtoplije, ljetne sezone, fokus se opet vraća na vjenčanja. Septembar je, uz juni, najpopularniji mjesec za organizaciju velikog dana tako da su jesenski vikendi često rezervirani za vjenčanja. Jesenska vjenčanja tražit će i novi look. Iako će zadržati dio ljetne prozračnosti, kombinacije za jesenska vjenčanja krasit će boje dragulja i raskoš delikatnih materijala poput svile, satena, šifona i baršuna.

HALJINE I KOMBINEZONI ZA JESENSKO VJENČANJE

Neutralne boje, izuzev bijele koja je rezervirana za mladu, i dalje će biti omiljeni izbor mnogih. Elegantne haljine i kombinezoni s dozom sofisticiranosti u nijansama bež i sive boje te crnoj kao vječnom klasiku izbor su s kojim ne možete pogriješiti. Ipak, novi trendovi za nadolazeću jesen istaknuli su boje dragulja kao it nijanse sezone. Osim što će odlično izgledati unutar svakodnevnih kombinacija, boje dragulja bit će savršen istovremeno trendi i klasičan izbor za jesensku svadbu. Jednako elegantan efekt ostvarit ćete odabirom sjajnih metalik boja.

Zara

Ako ste u potrazi za savršenom kombinacijom za jesensko vjenčanje, divne kreacije u svojim su jesenskim kolekcijama ponudili baš sve modne kuće i dizajneri, no savršeni model ne morate tražiti dalje od omiljenih high street dućana.

Od neutralne palete i dužine iznad koljena preko tonova dragog kamenja i midi dužine do elegancije crne i kombinezona klasičnih linija, izbor četrdeset haljina i kombinezona koje smo pronašli u jesenskim kolekcijama donosimo u nastavku.

H&M
Les Reveries
Oscar de la Renta
Uterqüe
Petar Petrov
Zara
Oscar de la Renta
Mango
H&M
Retrofete
Oscar de la Renta
Whistles
Uterqüe
Mango
Uterqüe
Zara
Anna Mason
Diane Von Furstenberg
Self-Portrait
Dundas
The Row
Zara
Mango
Attico
Attico
H&M
Salvatore Ferragamo
Prada
Mango
Zara
Whistles
Uterqüe
Zara
Zara
Petar Petrov
Mango

Zara
Journal.hr