Što odjenuti na trendi ljetno vjenčanje?

S obzirom da je ljeto najpopularnije vrijeme za izreći sudbonosno “da”, dolaskom toplijeg vremena počinju pristizati i pozivnice za vjenčanja, a čim potvrdite dolazak, vrijeme je da počnete planirati što ćete odjenuti.

Postoji nekoliko uvriježenih pravila kojih se trebati držati pri odijevanju za vjenčanje na koje ste pozvani. Prvo, poštujte dress code, ako ga ima. Drugo, odjenite nešto prikladno- možda imate novu kratku haljinu od lateksa koja vam fantastično stoji, no sačuvajte ipak za izlazak ili neku manje formalnu priliku. Treće, ako će mladenci biti u bijelom- vi nemojte biti.

Sad kad smo prošli bazična pravila, koja vas, nadamo se, neće previše ograničiti u izboru outfita za vjenčanje, možemo krenuti s konkretnim prijedlozima. U nastavku vam donosimo 5 vodilja za kombinaciju povodom posebnog dana nekog vam dragog.

 

Kombinezon

Ko kaže da na vjenčanje trebate obući haljinu? Odabirom kombinezona odmah ćete se izdvojiti u masi, a dodatna pogodnost je činjenica da se možete opustiti i prepustiti trenutku, a ne morate razmišljati o tome kako sjedite i hoće li vam nešto proviriti ili ispasti dok plešete.

Asimetrično

Haljina nejednake dužine sa različitih strana, top na jedno rame, jedan duži rukav, trendovi su koji nose zajednički nazivnik asimetrično. Nemojte nas krivo shvatiti i obući dvije različite cipele, ali dobar asimetričan komad u kombinaciji s klasičnim detaljima toplo preporučamo!

Odijelo

Ponovit ćemo koliko god puta treba, niko nije u kamen uklesao da su na vjenčanju poželjne samo haljine, štoviše, ako nas pitate, cool odijelo je jako osvježavajuć izbor u moru princeza u volanima i cvjetićima. Uz statement sunčane naočale i zanimljivu torbu, mislimo da imate super rješenje.

View this post on Instagram

Check mate ♟

A post shared by T Y L Y N N N G U Y E N (@tylynnnguyen) on

Karirano, gingham, pepita

Uzorci su posljednjih nekoliko sezona jači no ikad, a garantiramo vam da ćete pronaći neke puno zanimljivije od onog cvjetnog, pogotovo ako biste se voljeli istaknuti. Pokušajte s kariranim, gingham ili pepita odjevnim predmetima, prilično smo sigurni da će vam se rezultat dopasti.

View this post on Instagram

Maeve MNZ Resort 2020

A post shared by Maryam Nassirzadeh (@maryam_nassir_zadeh) on

Color block

Dajte si oduška s bojama. Prošla su vremena kad crno nije išlo s plavim, a ružičasto s narančastim, ako dobro izgleda i vama se sviđa onda se i nama sviđa!

Elle.hr