Svaka jesenska garderoba treba jednu dobru torbu -donosimo najbolje kožne modele s high streeta

Visoko na popisu ključnih komada u svakom ormaru, nalazi se praktična torba u koju ćemo lako strpati baš sve što nam može zatrebati tijekom dana. I dok su neki te ključne predmete koje uvijek žele imati nadohvat ruke sveli na minimum, drugi još uvijek baš sve nose sa sobom. Bilo da ste u potrazi za mini torbom za izlaske u koje vam neće stati puno više od ruža i mobitela, cross body modelom srednje veličine koji se uvijek iznova ističe kao jedan od najpoželjnijih modela ili tražite onu veliku i praktičnu dnevnu torbu, prve jesenske kolekcije donijele su pregršt različitih modela među kojima ćete lako pronaći onaj savršeni za svoju garderobu.

U potrazi za savršenom torbom, nebitno o kojem modelu se radilo, uvijek težimo onim svestranim, praktičnim i elegantnim modelima, a kao ne samo najsvestranije, najpraktičnije i najelegantnije, već i kao najisplativije ističu se torbe od prave kože. Za torbu od prave kože svake sezone morat ćete nešto više, zbog čega su high street brendovi savršeni izbor u potrazi za elegantnom torbom od kože koje će se u vašem ormaru zadržati godinama pronađate, a koja nosi pristupačniju cijenu.

@fundachristophersen

KOŽNE TORBE IZ PRVIH HIGH STREET KOLEKCIJA ZA JESEN

Od onih uvijek popularnih i poželjnih klasičnih modela do onih osvježenih trendi bojama i novim ne tako običnim siluetama, kožne torbe iz kolekcija za jesen donijele su savršeni spoj klasičnog i modernog te stvorile modele koje ćete nositi godinama, bez obzira na promjenu sezona i trendova. Najbolje modele koje možete pronaći u prvim jesenskim kolekcijama iz high street trgovina izdvojili smo u nastavku.

Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Mango
Mango
Mango
Mango
H&M
H&M
H&M
Uterqüe
Uterqüe
Uterqüe
Zara
Zara
Zara
Zara

 

Journal.hr