Sve hitove Britney Spears uskoro ćemo moći vidjeti u jednom mjuziklu

Teen zvijezda 90-ih i ranih 2000-ih Britney Spears dobiti će svoj mjuzikl na Broadwayu. ‘Once Upon A One More Time’ biti će spoj svih njezinih hit-pjesama koje je objavila u zadnjih 20 godina u priči o čitateljskom klubu čije su članice poznate princeze iz bajki poput Pepeljuge i Trnoružice.

Vijest dolazi u isto vrijeme kada njezin prvi album slavi 20 godina od izdavanja, što je pjevačica proslavila posvetom na Instagramu.

Prema piscu knjige, Jonu Hartmereu, “Pepeljuga ima egzistencijalnu krizu, koji prolazi sa svojom grupom prijateljica također princeza, a njezina je maćeha glavni antagonist. Tu je i Princ na bijelom konju i patuljak kojeg nismo ranije upoznali, tzv. osmi patuljak – i narator koji je nesretan što se njegov sustav raspada pred njegovim očima. ”

Britney je izjavila, “Tako sam uzbuđena što imam mjuzikl sa svojim pjesmama – posebno u priči koja se odvija u tako čarobnom svijetu punom likova na kojima sam odrastala, koje volim i obožavam”, rekla je Britney o predstavi. “Ovo je za mene ostvarenje sna!”

Elle.hr