Torba s “croc”efektom – najpoželjniji modni dodatak 2019. u 30 divnih modela

Na samom vrhu liste najefektnijih i najpraktičnijih modnih dodataka uvijek se nalaze torbe. Osim što se unutar nje nalaze sve one nezaobilazne stvari koje želimo imati nadohvat ruke, torba svoju praktičnu funkciju spaja s različitim modelima i bojama. Zajedno, oni stvaraju efektan dizajn i neodoljivi modni dodatak.

Kada bismo morali izdvojiti model koji ne samo da se istaknuo u sezonama iza nas, već će sigurno obilježiti i sezone koje tek dolaze, to bi definitivno bila torba s croc efektom.

Sezane

TORBA S CROC EFEKTOM – IT  MODNI DODATAK ZA SVAKI ORMAR

Posljednjih nekoliko sezona, kao jedan od najpopularnijih trendova istaknule su se klasične torbe s modernim pomakom koji se istaknuo u nekim ne tako očekivanim i običnim oblicima, neobičnim, ali još uvijek svestranim bojama i istovremeno efektnim i decentnim detaljima. Neodoljivi spoj modernog i klasičnog u svijetu torba vladat će i sljedeće godine što su potvrdili prvi it modeli koje ćemo viđati posvuda i sami nositi u baš svakoj kombinaciji i prilici.

Ako ste u potrazi za savršenom torbom koju ćete dodati svojoj kolekciji i nositi cijele godine, čini se da s elegantnim i cool modelima koje krasi zanimljivi efekt krokodilske kože ne možete pogriješiti. Iako smo ih već imali prilike viđati posljednjih nekoliko sezona, 2019. godina stavila ih je u samo središte najpoželjnijih trendi modela modnih dodataka.

@chloe

Zašto su baš torbe s croc efektom savršeni izbor? Tekstura koja imitira krokodilsku kožu poznati je trik u svijetu modnih dodataka koji donosi ne samo efektniji, već i luksuzniji izgled, a pritom ostaje dovoljno decentna da ju možemo nositi u baš svakoj kombinaciji i prilici. Poznate modne kuće, dizajneri i brendovi istaknule su torbe s croc efektom u njihovom novom, još boljem izdanju koji taj klasičan i elegantni element spaja s novim oblicima, raskošnom paletom boja i zanimljivim detaljima, stvarajući tako savršeni modni dodatak po mjeri svakog stila i ormara.

Iako njihovo vrijeme tek dolazi, pregršt neodoljivih modela već sada možete pronaći u kolekcijama poznatih high street brendova i modnih kuća- trideset najboljih za vas smo izdvojili u nastavku.

Pop & Suki
& Other Stories
Staud
Nanushka
Mango
Mango
& Other Stories
Zara
& Other Stories
Zara
Chloé
Trademark
Sezane
Mango
L’Afshar
Hunting Season
Mango
Massimo Dutti
Uterque
Uterque
Zara
Mango
Mango

Massimo Dutti
Mango

Journal.hr