Torbice u pastelnim nijansama koje će obilježiti proljeće

Iako se još uvijek nalazimo u hladnim zimskim mjesecima, ne razmišljati o dolasku proljeća postalo je nemoguće pored sjajnih novih kolekcija koje su stigle u omiljene high street brendove, a koje su već sada iskristalizirale neke od najvećih trendova.

Ako je sudeći prema novim kolekcijama, ovog proljeća naša streetstyle izdanja bit će sve samo ne monotona i dosadna. Kao čista suprotnost zimskoj jednoličnosti i neutralnim tonovima, najnovije kolekcije rezervirane za prve proljetne dane pravi su odraz ovog godišnjeg doba, pa tako prevladavaju nešto vedrije nijanse koje definitivno podižu raspoloženje, kao i same outfite. Ono što najviše krade pažnju su zapravo prvi modeli torbica, a kojima je zaista teško odoljeti. Nešto manjih dimenzija kao i do sada, a zbog čega smo naučili biti disciplinarniji i nositi sa sobom samo ono što nam je potrebno tokom dana, trend je itekako vidljiv u zaigranim pastelnim nijansama.

Instagram

Ako ste do sada navikli igrati na sigurno, ove torbice bit će sjajan pomak u vašem svakodnevnom odijevanju jer će vas natjerati da zakoračite iz vlastitih modnih okvira i prepustite se nekoj novoj modnoj igri koja baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim, prenosi Fashion.

Instagram

Instagram

 

 

(Žene.ba)