Tri crne maska za savršeno čistu kožu

Posebnost je novih maski njihova izuzetna praktičnost. Formula se nalazi na pamučnoj maramici koja se vrlo lako nanosi i skida s lica, a u svega 15 minuta licu pruža potrebnu hidrataciju, vraća neophodnu energiju i zdravi sjaj. No, novost je Garnier Skin Naturals Pure Charcoal Black Tissue Mask – pamučna crna maska. Radi se o novoj generaciji pamučne crne maske u maramici obogaćenoj ugljenom, ekstraktom crnog čaja, LHA-om i hijaluronskom kiselinom. Postiže intenzivnu hidrataciju masne kože. Nakon primjene koža je pročišćena s matirajućim efektom.

Garnier Pure Charcoal Black Tissue Mask 3600542097239-Edit

Biovene crna, peel-off maska idealan je izbor za sve koji imaju akne, mitesere i bilo kakve nesavršenosti po licu. Prirodni ekstrakti umiruju kožu i pomažu joj da vrati svoju prirodnu ravnotežu vlage, tako da postaje mekana i sa znatnim smanjenjem pora. Bambusov ugljen djeluje kao magnet, izvlači i upija 100-200 puta svoje težine u nečistoćama. Maska ne sadrži sredstva za bojenje, parabene, mineralna ulja ili silikon.

Biovene_Peel-off-mask_Exclusive_box+tube_3D_1000x1456px

Dr. Organic pročišćavajuća maska protiv onečišćenja pomaže u uklanjanju masnoća i nečistoća. Dubinski pročišćava, detoksicira i čisti pore, a zahvaljujući voćnim ekstraktima koži daje dodatnu energiju te se ona čini vidljivo osvježenom. Baš ono što problematičnoj koži treba. Čak 96% korisnika primjećuje detoksiciranu kožu nakon ove maske.

Charcoal Face Mask

Cosmopolitan.hr