Tri horoskopska znaka koja troše najviše novca

Foto: Shutterstock

Vjerovatno se ponekad na kraju mjeseca zapitate gdje ste potrošili platu i kako to da niste uspjeli uštedjeti. Možda je do vašeg horoskopskog znaka.

U nastavku pogledajte koja tri horoskopska znaka troše najviše novca.

Vaga

Vage uživaju u kupovini te su uvijek su toku s najnovijim trendovima. Poznaju kvalitetu i nemaju problema s razbacivanjem novca na nešto što će potrajati. Samo što je kod njih najveći problem to što imaju malo previše ‘dobrih investicija’.

Astrološki, drugom kućom prihoda i financija Vage upravlja Mars, planet akcije i agresije. Uprkos svom mirnom, uravnoteženom držanju, Vage mogu živjeti opasno što se tiče financijskog stanja na računu.

Ribe

Na čelu s planetom Jupiterom, Ribe uvijek jure za privremenom ekstazom i traže smislena iskustva na koja su uvijek spremne potrošiti novac.

One znaju da je život težak, a ponekad je najlakše rješenje za loš dan – shopping. Poput Vage, finansijskim sektorom Riba također upravlja vatreni Mars.

Ribe su oduševljene svojim vrijednostima i stvarima, a ako nisu oprezne, doslovno mogu potrošiti cijeli svoj štedni račun, a da to i ne primijete.

Strijelac

Pod planetom Jupitera, vatreni, strastveni strijelci vole trošiti novac na stvari koje će im stimulirati um. Oni su neustrašivi i neće dvaput razmišljati o tome da rezerviraju samostalno putovanje.

Upoznat će nove prijatelje u hostelu ili isprobati svaki desert u restoranu. Ipak, njihovom financijskom stranom upravlja odgovorni Saturn. Dakle, sigurnost im je uvijek prioritet. Strijelci vole zaraditi novac kako bi ga mogli potrošiti.

Žene.ba