U ove biste stvari trebali investirati prilikom selidbe u novi dom

Nije bitno jeste li kupili novi stan ili kuću ili ste podstanar; za sljedeće stvari isplati se izdvojiti malo više novca.

Iako možda na prvu mislite kako ne želite trošiti previše novca na neke stvari koje se čine prilično običnima, dugoročno ćete biti zahvalne same sebi ako odlučite investirati u njih. Osim što će biti dugotrajnije, vaš cijeli stan će izgledati ljepše i skupocjenije zbog njihove kvalitete.

Posteljina 

Kvalitetna posteljina može potrajati desecima godina, a nećete se morati pretjerano mučiti ni s peglanjem, posebice ako je napravljena od nešto težeg i čvršćeg materijala koji se ne gužva.

Dekoracija u kupaonici

Pritom mislima difuo i nzer za sapun i čašu za četkice za zube. Zbog vlage u kupaonici potrebno je dati  više novca za kvalitetniju dekoraciju koja će vam dulje trajati. Pokušajte ne pretjerivati s bojama i uzorcima jer bi vam takve stvari vrlo brzo mogle dosaditi.

Ručnici

Kvalitetni ručnici su osim estetske privlačnosti puno bolji odabir za vašu kožu jer je neće iritirati poput tankih, grubljih ručnika.

Posuđe 

Dobar set posuđa potreban je svakom domu.

Zanimljiva lampa

Ne biste vjerovale koliko jedna lampa može promijeniti prostoriju. Izvrstan odabir su podne lampe zanimljivog, neobičnog oblika koje će vašem domu dati osobnost.

Ogledalo

Baš kao i lampa, ogledalo može potpuno promijeniti izgled neke prostorije. Okvir ogledala također je vrlo bitan, a idealan za vaš stan bit će onaj koji odgovara ostatku dekoracije i stila u kojem ste odlučili urediti svoj dom.

View this post on Instagram

شما را به بازديد از مجموعه برند هاي امريكايي موجود،در گالري سورين دعوت مي نماييم . @sorin_furniture @sorin_lighting_accessories براي اطلاعات دايركت بدهيد براي اطلاعات بيشتر با شماره ٠٩١٢٨٨٨٥٧٨٨ تماس حاصل فرماييد ساعات پاسخگويي ٩:٣٠ الي ١٨:٣٠ #لوستر#sofa#chair#furniture#كاناپه #چيدمان_لوكس #ديزاين #ديزاينر #لوكس#diningroom #side chair#armchair#بوفه#تخت_خواب #bed#nightstand#mirror#آينه#lighting#light#روشنايي_دكوراتيو #روشنايي_لوكس #روشنايي_كلاسيك#آباژو# مدرن#كلاسيك#طراح#homesweethome#interiodesign#homedecorations

A post shared by Sorin_lighting_accessories (@sorin_lighting_accessories) on

Index.hr