Uskoro nas očekuje i nova linija Rihanninih proizvoda, ovaj put za njegu lica i tijela

Rihanna nas iznenađuje svakog dana, a mislile smo da će ovog vikenda glavna vijest o njoj biti o puštanju filma s Childish Gambinom, ali prevarile smo se. Nakon Fenty Beauty linije šminke, Rihanna je najavila i Fenty Skin liniju proizvoda za njegu kože.

Šminka i njega kože uvijek idu zajedno pa će se tako u novoj liniji naći medicinski i ne medicinski proizvodi za njegu kože poput sapuna, proizvoda za njegu kože tijela i proizvodi za intimnu njegu. Ovo će uključivati i parfeme, opremu za korištenje i aplikatore.

Informacija o izbacivanju nove linije stigla je zbog njene prijave za patent u Američki ured za patente krajem ožujka. Šuškanja o Skin liniji krenula su još prije dvije godine, a drago nam je da su bila istinita. Kako nije konkretno navedeno na što se misli pod medicinski proizvodi, pretpostavlja se da će se raditi o proizvodima u kojima će se koristiti sada jako popularno CBD ulje odnosno kanabidiola.

Nakon kolekcije donjeg rublja, Beauty linije, Skin linije i novog filma, Rihanna radi i na novom albumu koji bi, izgleda, trebao izaći ove godine.

super1.net.hr