Uz ovu učinkovitu beauty rutinu najbrže ćete se riješiti podočnjaka

Neispavanost i stres često ostavljaju vidljiv trag na našem licu. Nerijetko je on upravo u obliku podočnjaka i umornog, iscrpljenog lica. Taj problem najlakše je rješiv uz dostatan broj prespavanih sati, ali ako nemate mogućnosti to napraviti, savjetujemo vas da se pridržavate ovih nekoliko beauty pravila koja će vam dati naspavan i svjež izgled.

Pijte puno vode

Hidratacija je izuzetno bitna za blistav i svjež izgled vaše kože. Nju ćete najbolje postići povećanjem dnevnog unosa vode, ali i hidratantnim kremama i namirnicama bogatima omega-3 masnim kiselinama poput orašastih plodova i ribe.

Recite “ne” tamnim sjenilima

Crna, tamnoplava i tamnozelena sjenila nikako nisu dobra kombinacija s podočnjacima. Umjesto toga, investirajte u mliječno bijelu olovku i puderasto ružičasto sjenilo koji će u trenu otvoriti vaše oči i dati vam naspavani izgled. Također, highlighter u ulozi sjenila izvrsna je ideja ako ne želite kupovati dodatne komade šminke.

Spavajte na leđima

Kako bi ne bi usporili cirkulaciju krvi lica, spavajte na leđima. Lice okrenuto prema jastuku rezultira nakupljanjem tekućine u području oko očiju što nikako nije poželjno za naspavan i odmoran izgled.

Koristite korektor u boji breskve

Kremast i hidratantan korektor u toploj nijansi breskve najbolje će sakriti tragove podočnjaka i dati svježinu vašem licu.

Index.hr